BR benskydd

Ibland fyndar jag som bara den.
Ett par BR skydd från tradera. Bak och fram skydd. 107 kr, orginal pris 499 kr.

Dom är oanvända, köper det från Österbro hästgård, en sida som säljer ut saker på tradera.Helst velat haft ett par med rosa, men dom här duger. ;)
Behöver ett par nya så.

Kommentarer
Postat av: Anonym

snygga! (:SV: nej det är inte det farligaste som finns, så som du skrev att om det var farligt skulle man inte sälja det, så kan det vara viste, kolla bara på cigaretter/snus det är jätte farligt, men det säljs ändå eller hur, bara för att det finns en marknad.

Lika så återförsäljarna som tjänar pengar på kraftfoder osv bryr sig inte om hästen utan pengarna eftersom det är många som köper.Vetrinären har ju varit ute och han sa att det inte var något att oroasig över, (om dem inte blev större föståss) sen vill dem inte operera (det är det sista allternativet) det har alla vetrinärer sagt som jag varit i kontakt med. :S Och våran vet, tyckte inte heller att man skulle göra någon biopsi för att kolla vad det kunde vara, eftersom det kan vara allt mellan allergi till hudsjukdom, så han menade att det inte skulle vara så givande såvida man inte testade om det var cancer (vilket det inte är) :S aja du vet ju hur våran vet är, ger Zola lugnande utan att hon ska det -.- haha

2011-06-22 @ 12:37:05
URL: http://beeatrice.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0