Regnar bort

Vilket väder det är. Ena stunden regnar det, andra stunden skiner solen, sen vräker det ner med regn igen.
Sitter just nu och väntar på att regnet ska dra förbi, så jag kan åka till Isola. Kommer nog sluta med att jag åker i regnet iaf.

Vad har jag gjort dom senaste dagarna?

Ridit, och haft mig.

Idag ska jag tömköra hade jag tänkt.

Kommentarer
Postat av: Sigrid

Vädret är fint hos oss:)!!



Jag vill verkligen lära mig tömkörning, är det lätt??:O

2011-06-20 @ 21:18:06
URL: http://dressageroyals.blogg.se/
Postat av: emma

tråkigt vädeeeeer :(



svar: okej, hihi! :D

här där jag bor finns det dåligt med hästaffärer.. det finns en, fast det är också världens bästa typ! ;) häst e bäst heter den.

2011-06-20 @ 21:48:52
URL: http://emmiiboy.blogg.se/
Postat av: tovesegnablogg.blogg.se - tove - en tvillingsyster

Kan tipsa dig om en sida ifall du vill ha fler besökare. http://blogstart.se/ref/3314

förlåt om du tog detta som reklam eller inte gillar sådanna kommentarer. Ta bara bort den då!

2011-06-21 @ 02:42:39
URL: http://tovesegnablogg.blogg.se/
Postat av: Anonym

Om man rådfrågar foderexperter så säger dem att du ska använda dig av råprodukter, så som havre, k.kross, hö, mineraler osv, det är det bästa för hästens mage, eftersom vissa hästar inte kan ta upp alla dåliga/nödvändiga tillsatser som är i fodret (rehab). Kraften funkar jätte bra.på Zola och jag vill helst inte byta, men om hon ej mår bra av det så finns det ju inget alternativ, kanske skulle ha uttryckt mig annorlunda " kraften är inte bra för min häst" men jag tror inte folk slutar med kraften bara för jag skrev sådär på min blogg. Men det är bevisat att råvaror är bättre än foder som har allt i sig, ungefär som vi vet att halvfabrikat är sämre än till lagad mat!



Om isola fick knölar skulle inte du bli orolig? Och om det visade sig att det berodde på rehab skulle du inte sluta med den då? :) tror nog du vill din häst lika väl som jag vill min.



Och dem kom i samband med kraften, vi har läst i blocken som vi skriver i. Men som sagt, jag har verkligen inte lust att ge mig ut i foderdjungeln igen, för jag tycker att kraften har funkar bäst på Zola, men om det nu är kraften så måste den bort!

2011-06-21 @ 12:20:21
URL: http://beeatrice.blogg.se/
Postat av: Anonym

Sv: anledningen till att det kan förekomma dåliga ämnen är just "allt i ett foder" är när själva processen till att det blir i pellets form, för att det ska kunna bli i den formen måste råvarorna värmas upp i höga temperaturer, där dem oftast tillsätter fett (oftast dåligt fett, transfetter osv, som är dåliga för alla djur) oftast tar man det billigaste fettet, vilket brukar vara det sämsta. Det är det som kan vara farligt för vissa djur! Förekommer ibland i hund och kattmat till och med!



Fått denna info av min moster som varit bonde så om du vill ha nummret och ringa? ;)



Som jag skrev förut, hade helst sett att fodret skulle funka på Zola, men om det inte gör det så gör det inte det, ungefär som grov 90. Men men sånt är livet! Och du om vi skulle ge isola/Zola bara k.kross så skulle vi få ge dem kg vis/dag, så jag vet att det inte funkar, men det är vad foderrådgivare ger som förslag. Men det är från häst till häst, Zola och isola funka inte på det. Så som Zola förmodligen inte funkar på rehab! :s

2011-06-21 @ 21:41:51
URL: http://beeatrice.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0